Farsbrød og tomatsovs

Indsendt af:Gert d. 30-04-2008
Antal personer:3-4
Tilberedningstid:50 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(11 har stemt)
 
Farsbrød:
500 g hakket svinekød
2 tsk salt
½ tsk peber
2 æg
5 spsk rasp
½ dl mælk
5 spsk syltede peberfrugter i strimler
5 spsk revet ost

Tomatsovs:
2 ds hakkede, flåede tomater
1 lille, finthakket løg
1 hakket fed hvidløg
2 tsk basilikum
Salt, peber, sukker
Farsbrød:
Rør kødet sammen med salt, peber, æg, rasp og mælk, til en ensartet fars. Læg farsen i et smurt ovnfast fad, og strø peberfrugt over. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 25 minutter. Strø osten over og bag igen i ca. 15 minutter.

Tomatsovs:
Steg løget klart i olie. Hæld tomaterne på og lad det småkoge i 15 minutter, til det meste af væsken er fordampet. Smag til med hvidløg, salt peber og sukker. Vend basilikum i. Serveres med kartoffelmos.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(