Bagte rodfrugter

Indsendt af:Julie d. 11-03-2008
Antal personer:2
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(18 har stemt)
 
4 store gulerøder
4 pastinak
2 knuste hvidløg
Hakket persille
Olie
Skær gulerøder og pastinak i tern. Bland det i en skål sammen med de øvrige ingredienser.
Hæld det så op i et ildfast fad og sæt det ind i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30-45 minutter. Rodfrugterne skal ikke være splattede, de må gerne have lidt bid i sig.

Velbekomme.
tine d. 25-10-2008
Det kan virkelig anbefales. smager overdrevet godt. hvis man ikke har persille kan det godt undværes. Det er rigtig godt at spise til kylling eller oksekød

maria d. 04-01-2009
Kan abefales... Man kan også bruge skorsonerrødder til denne ret... Alle former for rodfrugter kan bruges, hvis de skæres i samme størrelse... Persillen kan let erstattes af en anden krydderurt...


Mikkel d. 07-05-2009
Olien kan også sagtens undværes, så bliver det ikke så snasket. Virker også med glaskål, squash eller auberginer (så er det bare ikke kun bagte rodfrugter længere).

Helle d. 13-06-2010
Det er en god idé at bruge olie for eller kan det godt brænde fast til fadet.

Kimmie d. 25-06-2010
Smager endnu bedre med ekstra jomfru olie!

Camilla d. 03-12-2010
Det smager også genialt med rødbeder i!

Thomas Bo d. 03-01-2011
Smager nu også godt til fisk! Jeg køber frosne sild i føtex. Pakke med 5 til ca. 17 kr. Vender sild i mel + salt og steger på begge sider.

Anonym d. 01-05-2011
ezqlzdiwhfobxjwkqsnwccjuzgrafy
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(