Kanelæbler

Indsendt af:Martin Winberg d. 09-03-2007
Antal personer:2
Tilberedningstid:25 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(4 har stemt)
 
2 æbler
25 g smør
50 g sukker
1 tsk stødt kanel
Hakkede nødder (eks. mandler eller pinjekerner)
Lidt smeltet smør
Creme fraiche
Forvarm ovnen på 150 grader.

Bland smør, sukker og kanel til en ensartet masse.

Skræl æblerne, halver dem, og fjern kernehuset.
Pensel æblerne udenpå med smeltet smør, og dyb dem i de hakkede nødder.

Fordel det blandede smør og kanelsukker på hvert æble, og varm disse i ovnen i ca. 15 min.

Kom lidt creme fraiche på hvert æble, og pynt evt. med hakkede nødder.

Velbekomme
Gert d. 12-03-2007
Den lyder rigtig lækker. Den må jeg lige prøve i nærmeste fremtid! :)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(