Indbagt pasta

Indsendt af:L. Nielsen d. 03-12-2006
Antal personer:6
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(9 har stemt)
 
Beregnet til en stor tærteform:

300 g pasta
4 æg
½ l piskefløde
2-3 dl friskrevet parmesanost
salt og peber
2 tsk tørret basilikum

pastaen koges mør og puttes i en smurt tærteform.

fløde, æg, salt, peber og parmesan piskes sammen og hældes over pastaen.
bages i ovn cirka 30 min til hele massen er stivnet.
Kan f.eks. serveres med kalkunbryst og salat.
Maria d. 16-11-2009
Denne ret er fantastisk med let stegte porrer og rå skinketern i. Blandes bare sammen med pastaen inden fløde/æg massen hældes over.

Ina d. 13-09-2011
Kanon god opskrift som man virkelig kan tømme køleskabet med ved at putte grøntsager el. andet i som fyld :) Løg og gulerod er rigtig godt.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(