Pølsehorn

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:120 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(51 har stemt)
 
2 dl lunkent vand
50 g gær
2 dl ymer
2 æg
1 tsk salt
150 g smeltet margarine
900 g mel
16 pølser
Start med at røre gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt derefter margarine, salt, æg og ymer og rør godt rundt. Tilsæt derefter mel, til dejen ikke klistrer længere. Dejen skal være blød og smidig. Stil nu dejen til hævning i 60 minutter. Del herefter dejen i 4 klumper. Hver af disse klumper rulles ud til en cirkel med en diameter på cirka 40 cm. Denne cirkel deles i 8 trekanter, og på den brede ende af hver af disse trekanter lægges der en halv pølse. De to hjørner foldes nu ind over pølsen, og pølsen rulles derefter ind i resten af dejen. Husk at trykke flippen ned, da hornet ellers kan gå op under bagning. Hornene stilles nu til efterhævning i 15 minutter, hvorefter de bages 20 minutter ved 200 grader.
Gert Brigsted d. 19-11-2004
Superlækre! :) Virker bedst med wienerpølser.

Lillesøs d. 26-04-2005
Dette er verdens bedste pølsehorn.... Weeeeee.... =o)

camilla d. 13-06-2005
den er god


Delightoma d. 05-06-2006
Hmm.. Måske en smule skuffede, da man foventer, at de er overdrevet gode.. Men nej.. Okay opskrift!

Gert d. 23-06-2006
Rolig nu, de er jo ikke magiske, det er stadigvæk bare pølsehorn... :)

Pernille d. 01-09-2006
Det er klart, at de er gode! Der er en god portion margarine (eller smør) i. Det er altid godt.

Mini d. 26-09-2006
Mmm, rigtig gode pølsehorn..


Mo d. 08-11-2006
Yammi...jeg elsker poelsehorn :)

sara d. 19-12-2007
De er så gode, det bedste i madpakken..dejlige bløde....de indeholder meget fedt ja, men hvis man ikke ved hvad man skal smøre til madpakke så er det den bedste forslag. Er der nogen der har prøvet at fryse dem? for det har jeg..det forebliver ligeså lækre som første gang...

mia s. d. 16-05-2009
de er ikke de bedste, men okay er de vel

Vasugi d. 25-11-2009
Det smagte rigtig godt men jeg synes at det har for meget margarine i. Kan man laver dem uden margarine? Hvis det er uden margarine så kan jeg godt spise dem hverdag uden nogle bekymringer
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(