Jødekager

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 13-03-2006
Antal personer:6
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(4 har stemt)
 
250 g mel (5 dl)
150 g smør/margarine
100 g sukker (1 dl)
1 æg

Pynt:
1 sammenpisket æg
Sukker og kanel (sammenblandet)
Grofthakkede mandler
Findel fedtstoffet i melet og bland sukker i. Tilsæt ægget og ælt hurtigt dejen sammen.
Stil dejen køligt ½ til 1 time, før den rulles ud til en tynd plade. Udstik små runde dejkager, 5 - 6 cm i diameter.
Pensl med sammenpisket æg og drys kanel-sukker og hakkede mandler på.
Bag kagerne ved 200° i 6-8 min. på midterste rille.
Karina Idel d. 25-10-2007
Dejlig nem og overskuelig opskrift.
Og så smager de jo skønt
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(