Fastelavnsboller med fyld 12 stk

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 12-03-2006
Antal personer:6
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(5 har stemt)
 
5 dl mel
125 g margarine
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 tsk kardemomme
1 æg (husk pensling)
35 g gær
1 dl mælk

Fyld:
a.
50 g margarine
50 g sukker
50 g marcipan
b.
Syltetøj
c.
Kagecreme

Pynt:
Flormelis eller glasur
Margarine hakkes i melet, krydderier og æg tilsættes.
Gær udrørt i mælk tilsættes.
Alt æltes godt sammen, rulles ud i 1 cms tykkelse.
Dejpladen skæres ud i 12 firkanter, en klat fyld lægges på hver.
Hjørnerne bøjes ind over fyldet og samles på plade(bagepapir), samlingerne nedad.
Lad dem så tildækket hæve et lunt sted i 30minutter.
Efter hævning penses de og bages midt i ovnen ved 250 grader i 12 minutter.
Efter bagning drysses de med flormelis og afkøles på en rist.
mie d. 02-06-2009
den smager fint
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(